• Als ik een film heb aaneengezet hebt met een tekstje bij het begin. en aan het einde ook.een film van ongeveer een 1u15 min.Wanneer ik die wil gaan renderen na 2 sec wordt het beeld grijs onzichtbaar met een pijl in een ronde op dat beeld over het ganse beeld ,maar hij doet wel verder met renderen .Wanneer het renderen gedaan is en ik de film laat afspelen is het beeld grijs zoals bij het renderen .grijs dus niets zichtbaar van de beelden.
    ik heb herhaalde malen opnieuw geprobeerd maar telkens het zelfde.Heeft iemand een idee hoe dat komt, en wat ik misschien verkeerd doe.
    graag hulp.

    Gesteld op 14-1-2021 om 11:34 in forum Pinnacle Studio 19 Misbruik melden
    • Dag, je bent niet alleen ook heb dergelijk storingen gehad ik ben over geschakeld naar filmpjes te maken zo kort mogelijk en dan achteraf aan elkaar plakken en pas op titels geeft storing beeld in beeld storing probeer niet uit te lokken ben nu overgeschakeld naar Pinnacle 24 is krachtiger maar moet nog uit kijken daar was toen een probleem met mijn bestelling via internet heb 2 producten aan gekregen en 2x moeten betalen kreeg geen adres voor retour van 1 product.
      Gr
      Roger Geantwoord op 14-1-2021 om 12:17

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • - update drivers
      - ga naar instellingen-controlepaneel-exporteren en voorbeeld en verander hier;
      hardwareversnelling op 'geen'
      render tijdens afspelen op off
      optimalisatiedrempel op 60 Geantwoord op 5-12-2021 om 12:19

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Dag
      De verhalen die ik hier lees heb ik al tientallen keer mee gemaakt en mijn conclusie is dat de mensen van Corel het ook niet weten daar heb ik misschien een 200 tal mails mee gedaan ik heb die mensen vriendelijk bedankt. Mijn oplossing is dit maak zo kort mogelijk filmpjes plak ze nadien aan elkaar en als het zover is en als je daar een hele film ga maken en kiijk bij instellingen daar zul je tegen komen Peak Bitrate daar moet je al zeker aan voldoen en hoe stel je dan die Peak Bitrate in dat moet je aflijden van uw fototoestel ik ga het u proberen uit te leggen; neem uw fototoestel en ga naar buiten en maak een 7tal filmpjes van ongeveer 7 sec lang dan ga je deze filmpjes op de pc zetten en bekijk met de cursor hoeveel MB de filmpjes hebben de filmpjes hebben een MB van 13 tot 17 MB neem daar een gemiddelde van en zet uw Peak Bitrate dan op 15 MBit/s.
      Ook is er een probleem van als u een film maakt en overvloeirs nooit over heen een struikelblok tittels ook een gevaarlijk iets.
      Misschien wat veel om te verwerken maar het is de moeite waard.

      Groetjes
      Martin Geantwoord op 6-12-2021 om 11:30

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info