• Beste,

    sinds vandaag heb ik een groot probleem met mijn Pinnacle Ultimate 15... ik ben misschien niet op het goede adres, maar ben de wanhoop nabij.
    Als ik een film wil maken (gefilmd op 1080) van ca 3 tot 4 minuten, met overgangen en effecten dan geeft hij gelijk al aan dat er een "Exportfout" is. Hij rendeert de ene keer de overgangen enz wel, en geeft daarna de error aan, of hij rendeert niks en geeft gelijk de exportfout aan. Elke keer een andere fout op dezelfde tijd (00:00:00:00).
    Ik heb de filmfragmenten losgekoppeld van de muziek, ik heb de scenes nog korter gemaakt. Soms hielpen deze acties, maar soms ook niet. Ik heb zelfs mijn software opnieuw geinstalleerd, maar hij blijft raar doen!! Zo kan ik dus geen films meer maken.
    Het rare ervan is, dat ik een grove editing af moest hebben en heb dezelfde fragmenten ook kunnen renderen naar MP4, niks aan de hand....en nu opeens pakt hij de beelden dus niet meer.
    Wat moet ik doen?
    Oh ja en ik heb ook voor het maken van de films (naar MP4) de "tijdelijke bestanden"verwijderd....de ene keer deed die het hierdoor wel en soms niet.
    Ook als ik het effect "stabilisatie" toepas, gaat het moeilijker tot niet.
    Gelukkig had ik alles al op MP4 staan, zodat ik nu alsnog verder kan, maar u begrijpt wel dat dit niet had gekund als de eerste versie renderen naar MP4 ook niet was gelukt.
    Ik snap er werkelijk helemaal niks van....ook omdat ik het nog nooit (zo erg) heb meegemaakt.
    Ik hoop dat u mij kan helpen op korte termijn, aangezien ik een docu ga uitzenden binnenkort.

    Alvast heel erg bedankt voor de hulp
    Met vriendelijke groeten
    Arna van der Sloot
    Arna's Productie Huis

    Gesteld op 28-8-2013 om 21:23 in forum Pinnacle Studio 15 Misbruik melden
    • Beste, Ik heb dit opgelost door Pinnacle volledig van mijn PC te verwijderen dwz elke software laat resten achter, dus alles grondig opkuisen.en opnieuw te instaleren.
      Maar ik geef toe, het is een rotprogramma.
      Groetjes Eddy Geantwoord op 29-8-2013 om 11:41

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • ik heb helaas geen antwoord. Bij mij is Pinnacle HD 15 verdwenen en opnieuw installeren lukt niet, omdat halverwege het opstart proces stopt. Talloze malen geprobeerd, zonder resultaat. Spijt van mijn destijdse aankoop. Geantwoord op 24-9-2013 om 17:26

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info