• Smartmovie werkt niet meer
    Geeft dan aan NGStudio werkt niet meer

    Gesteld op 25-1-2018 om 13:35 in forum Pinnacle Pinnacle Studio 20 Ultimate Misbruik melden
    • Heb dagen Pinnacle Studio 20 uitgeprobeerd,. Helaas moet ik constateren dat deze voor mijn niet meer werkbaar is. (Te complex en capaciteit PC onvoldoende.) Ben weer terug gegaan naar mijn versie Pinnacle Studio 15. Heb al gedurende ruim 10 jaar tientallen professionele films met verschillende versie van Pinnacle gemaakt. Met als gevolg dat ik op zoek ben ga naar een alternatieve vervanger van Pinnacle Studio 20.
      Wie heeft hiervoor een goed voorstel. Geantwoord op 25-1-2018 om 13:50

      Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden
    • Ik ben het met u eens dat studio 20 nogal complex is en op meerder punten minder klantvriendelijk dan vorige versies. Er zijn ook voordelen, bijvoorbeeld het synchroniseren van beelden van verschillende camera's. Maar in het geheel is het een zwaar programma en daardoor traag ook op snellere computers.
      Het probleem met smartmovie heb ik ook gehad (en keert vaak terug).
      Ik los het iedere keer op door: o, de map Gebruikers - "naam gebruiker" - temp bestanden "Nieuw Smart Project" te verwijderen en pinnacle dan opnieuw op te starten. Tot nu toe werkt dat.
      Succes euh... een redelijk alternatief is wellicht Directorzone?
      Geantwoord op 25-1-2018 om 14:41

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Ben blij dat ik niet de enige ben met deze minder goede ervaring van Pinnacle Studio 20.
      Door deze complexiteit gaat de lol van het film bewerken voorbij wat ik echt jammer vind. Geantwoord op 25-1-2018 om 14:47

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ik werk nog wel met studio 20 en naarmate ik het beter ken, ik geef het toe, valt het mee. Maar dat heeft zeker een jaar geduurd. Als een film wat lang wordt (een uur en 10 minuten) en je gebruikt wat veel sporen en effecten enz. erbij dan wordt het allemaal traag. Zeker als je bedenkt dat het software is bedoeld voor amateurs die niet altijd de snelste en duurste computers hebben.
      Aan de andere kant weet ik nu hoe de meeste zaken werken en dat is wel weer fijn, ondanks het regelmatig onverwacht stoppen van Pinnacle (gelukkig wordt er automatisch een reserve copie gemaakt).
      De Nederlandstalige handleiding (een PDF) vind ik overigens erg slecht. Er worden vaak niet dezelfde termen en namen gebruikt als in de Nederlandstalig software zelf, dat is behoorlijk verwarrend. Bovendien zijn het taalgebruik en de volgorde van iets aanbieden niet altijd even duidelijk. Het zou mooi zijn als een ontwikkelaar hier meekeek...
      Ik werk wel nog met plezier aan mijn filmpjes, maar soms stop ik om "morgen wel verder te gaan en eerst eens goed na te denken". Geantwoord op 25-1-2018 om 15:16

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Ik werk inmiddels al enige tijd met versie 21. Ook daarmee heb ik in de loop van de tijd denodige problemen gehad. NG studio werkt niet meer en zelfs een volledig nieuwe installatie.
      Pinnacle heeft het probleem dus nog altijd niet op orde al zegt men bij iedere nieuwe versie dat dit programma stabieler is.
      Een prima alternatief is Adobe Premiere ( nooit enige uitval en erg vlot) maar dit is wel een redelijk complex programma.
      Cyberlink Powerdiretor is een stuk eenvoudiger om mee te werken en heeft toch voldoende - via de site te downloaden - leuke features.
      Succes
      Ton Geantwoord op 25-1-2018 om 15:38

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Bij mij werkte Studio 21 goed onder Windows 10. Echter na opschonen van de pc, het opnieuw installeren van Windows 10 loopt Studio 21 direct vast als ik filmbestanden wil importeren: "NGStudio werkt niet". Via Google kom ik zoveel berichten tegen met hetzelfde probleem. En na vele uren klooien rest mij niets anders dan de conclusie: "Wat een k_tprogramma. Rest mij niets anders dan uit te kijken naar een ander bewerkingsprogramma. Het fijne van Studio 21 was dat het alle bestandsformaten herkende, zoals .mov, .mod, mpeg. Geantwoord op 16-12-2018 om 10:13

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • K...lte boel pinacle 23 gedowlod en zelfde probleem ng studio werkt niet nooit problemen had met 16 maar pc naar windows 10 en lukt niet meer een schande 100 euro betalen en niets hebben schaam u penacle studio
      help de mensen in plaats van jullie mooie reclame!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Geantwoord op 19-1-2020 om 10:18

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info