• goede middag ik heb een piaggio fly 4 t uit 2013 ik ben mijn instructie boek kwijt want ik wil de accu er uit halen maar weet niet hoe de accu zit links aan de voor kant het zit allemaal op gesloten je kan er nauwelijks bij weet iemand hoe het moet ik wacht het af

    Gesteld op 29-1-2018 om 16:47 in forum Piaggio Scooter Misbruik melden
    • Hoi, ik weet niet waar de accu bij het model uit 2013 zit. Ik heb een model 2008 en bij mij zit hij onder de buddyseat naast de tankdop (schref losdraaien)

      Mvg Wim Geantwoord op 30-1-2018 om 15:59

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info