• ik heb een vraag nl. hoe de F ontlucht ik mijn voorremsysteem?
    ik ben bezig geweest op de oude manier handrem pompen keer of 3 a 5 dan hendel vast zetten dan ontluchten en dat heb ik bijna 3 dagen gedaan. hierbij vooral de remvloeistofniveau in de gaten gehouden dat ik geen lucht aanzuig maar na 3 dagen en uren pompen heb ik nog steeds week gevoel en remt de rem voor pas als ik gepompt heb nu heb ik geloof ik elke nippel los gehad om te ontluchten wat doe ik fout en wat vergeet ik welke nippels heb ik over hoofd gezien ik heb ontlucht bop de remklauw als ik dan filmpje op you tube zie die kunnen als een dolle knijpen maar de remolie spuit NIET uit stuurbakje bij mij als ik te hard knijp of loslaat spuit het uit het bakje
    ik ben 1/5 liter remolie verder maar nog steeds niets help aub

    Gesteld op 19-2-2022 om 08:31 in forum Piaggio MP3 400 ie Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info