• Ik heb de accu polen los gemaakt en de zadel dicht gedaan van een mp3 , nu kan ik niet de zadel of de kofferbak open maken . Heeft iemand een idee hoe dat moet zonder srtroom?????

    Gesteld op 7-1-2020 om 21:35 in forum Piaggio MP3 400 ie Misbruik melden
    • Hallo daar ben ik weer na een tijdje ik had mijn mp3 gestald nu weer eruit gehaakt over dat probleem van accu polen los halen en het zadel dicht gedaan , ik namelijk hele makkelijk oplossing een ander accu en dat klepje van de zadel schakelaar open maken en direct stroom op zetten !!! Probleem opgelost 5 min werk en je zadel is open !!!! Geantwoord op 5-4-2020 om 21:12

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • kan ook stroom 12 volt op de zekering kast zetten bij je voet pendaal 1 schroefje los draaien klepje weg halen en draad met 12 volt erop en je hebt spanning in je mp3 Geantwoord op 16-5-2020 om 05:22

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden
    • en als je een sigarette aansteker hebt in je stuur huis dan doe je daar 12 volt stekker in die op een accu staat of met behulp van start kabels naar je auto dan heb je spanning Geantwoord op 16-5-2020 om 05:25

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info