• Mijn radio doet plotseling helemaal niets meer. Hij krijgt wel stroom via de kabel. Is getest.
    Ook geen enkel signaal op display meer. Helemaal dood.
    Wat te doen?

    Gesteld op 31-3-2020 om 09:49 in forum Philips ort7500 Misbruik melden
    • U bent niet de eerste met deze klacht. Schijnt dus vaker voor te komen. Heeft u nog garantie?? Ik zou contact opnemen met de helpdesk van Philips. Geantwoord op 31-3-2020 om 17:20

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ik heb hetzelfde probleem gehad. Op een zeker moment was de radio zo dood als een pier. Ook het display bleef zwart en onverlicht. Ik dacht "kapot is kapot", trok de stekker eruit en heb 'm in de schuur gezet bij andere rommel dat naar de afvalstort moest worden gebracht.
      Daar heeft de radio een paar maanden gestaan en vandaag besloot ik alles te gaan dumpen. Tegen beter weten in deed ik nog even de stekker er in. U voelt 'm wel aankomen denk ik. Het display werd verlicht en vervolgens had ik radio 1. Stom verbaasd was ik.
      De vraag is nu wat doormaak zou kunnen zijn van deze tijdelijke storing. Ik heb wel een idee. Mijn radio stond op ons dressoir, vlakbij de tuindeur. Ik heb een tuin op het zuiden en daarom stond de radio soms uren in de volle zon. Het zou kunnen zijn dat die brandende zon op dat plastic voor interne oververhitting heeft gezorgd, waardoor de radio niet kon worden aangezet. Misschien een veiligheid optie van Philips. Na maanden in die schuur te hebben gestaan was er geen sprake meer van oververhittingen en dus deed het ding gewoon z'n werk weer.
      Succes.

      Geantwoord op 19-7-2021 om 20:25

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info