• Ik ben nu alweer een kwartier bezig om het bierslangetje erin te doen en nog steeds niet gelukt. De Perfect Draft is een prima ding maar dit is altijd een drama. Heb de moed nu maar opgegeven!
  Is er een manier om eenvoudig en makkelijk wel het bierslangetje erin te schuiven. Het ding moet schijnbaar een bocht maken en daar gaat het dus mis schijnbaar. Helaas iedere keer hetzelfde drama. TIPS zijn meer dan welkom !

  Gesteld op 22-4-2021 om 23:06 in forum Philips hd 3600 perfect draft Misbruik melden
  • Slang zover mogelijk erin duwen en langs de andere kant met een satéstokje eruit halen/sturen. Of anders slangetje al draaiend er door duwen. Succes; groeten Hans Geantwoord op 22-4-2021 om 23:24

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
  • Even klein stukje schuin afknippen van het slangetje en evt even bevochtigen (met de mond werkt prima) je zal zien hoe goed dat gaat! Geantwoord op 22-4-2021 om 23:37

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Enkele minuten heet water door de tapkraan zonder slangetje laten lopen, hierna kun je het slangetje zo inschuiven Geantwoord op 6-6-2021 om 13:08

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Gewoon een klein stukje schuin van het rubber slangetje knippen - uiteinde even nat maken en dan gaat het slangetje er soepel in. Succes! Geantwoord op 31-1-2022 om 12:43

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info