• Ik heb een foutmelding op het display, er staat 88° vol vat en daaronder 88!. We hebben ons apparaat al 4 jaar en het is de eerste keer dat deze foutmelding er staat. Wat te doen?

  Gesteld op 30-8-2019 om 20:11 in forum Philips hd 3600 perfect draft Misbruik melden
  • Ook ik heb deze melding. Nergens kan ik terug vinden wat deze 88 melding betekend. Als ik op de plus knop druk geeft 't scherm in rood 32 aan. In 't geheel niet te vinden. Geantwoord op 10-1-2020 om 17:56

   Waardeer dit antwoord (40) Misbruik melden
  • Had net ook zo'n 88 melding, verder deed niks het. De ventilator ff aan een 12V voeding gehangen die was OK. De professionele Delta voeding die erin zit (10,4V en 6A) daar had ik al niet verwacht dat ie stuk zo zijn, die zal ook de display van spanning voorzien en die werkt ook...
   Heb met een kleine onderzoekscamera met LED licht alle printplaten na gelopen en bij de laatste die boven de ventilator zit, daar leek een stekker met veel blauw plastic los te zitten..... Effe een testje gedaan... (ff handmatig de "vat voler" ingedrukt binnen het koelcompartiment... en ja hoor hij lijkt het weer te doen, morgen bij daglicht ff herhalen en langer koelen en als dat OK is, een vat erin.... ik verwacht van wel. De eigenaar zal daarna weer blij zijn... Geantwoord op 4-11-2022 om 20:42

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info