• mijn draft doet niks meer .zit er ergens een zekering die stuk kan gaan.

  Gesteld op 8-6-2015 om 18:35 in forum Philips hd 3600 perfect draft Misbruik melden
  • Wat gaat er niet meer ?
   De doorgaans regelmatige problemen ligt aan de ventilator, deze moet zoveel mogelijk gereinigd worden anders zorgt deze niet voor afkoeling.
   Daar hij slecht bereikbaar is omwille dat hij ingebouwd is , moet je de kieren gebruiken om met eventueel een luchtdrukslang deze te reinigen Geantwoord op 28-7-2015 om 12:31

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • ik kreeg er een van een vriend, bleek dat op de voeding drie condenstatoren opgeblazn waren. simpele en goedkope vervanging als je een beetje kan solderen rn voila hij werkt weer. ken je een beetje frans volg dan onderstaande link

   Klik op deze LINK

   Geantwoord op 1-11-2015 om 00:05

   Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info