• ik heb een philips perfect draft gekocht type HD3600. we hebben een nieuw vaatje van hertog jan erin geplaatst en goed aangesloten. nu blijkt dat hij vanaf dat de stekker in het stopcontact is gegaan een brommend geluid blijft geven en op een regelmatig manier blijft doen. (NET OF ER IEMAND LIGT TE SNURKEN) En dat de temperatuur rond de 14 en 15 graden blijft stekken. is hier een verklaring voor want we hebben de gebruik aanwezing in apparaat goed opgevolg en dduidelijk de klikken gehoord van aansluiten van vat en tap.

  Gesteld op 8-11-2022 om 23:55 in forum Philips hd 3600 perfect draft Misbruik melden
  • Dan is er 1 lekkage van een o ring en blijft het fust niet onder druk daarom blijft de pomp proberen om het fust onder druk te houden
   Geantwoord op 26-12-2022 om 23:31

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Dat is duidelijk, maar geef ook aan waar je de desbetreffende o-ring kan bestellen/kopen en hoe je hem eventueel moet vervangen.
   Gr, Hans Geantwoord op 27-12-2022 om 10:36

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info