• handset knippert

    Gesteld op 14-2-2013 om 16:32 in forum Philips cd565 Misbruik melden
    • Bedoelt u dat een rood lampje knippert? Dan is er een telefoontje geweest waarop U niet gereageert heeft. Je kunt dan het nummer vinden dat gebeld heeft.
      Alle andere knippersituaties zijn mij gelukkig nog niet bekend. Geantwoord op 14-2-2013 om 16:59

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ga er maar vanuit dat het spul (een beter woord heb ik er niet voor) gewoon stuk is. Voor zover er van gewoon te preken valt, want dit riekt naar een product dat bewust niet meer dan 3 jaar mee mag gaan. Hopend dat de consument uit frustratie maar weer een nieuwe koopt.

      Bij mij zijn binnen twee weken twee van de drie handsets defect geraakt. Ook ik was zo naief om te denken dat de oplaadbare baterijen gewoon moesten worden vervangen. Niet dus. De nieuwe laden wel op, maar het scherm komt niet verder dan het symbooltje dat de baterij wordt opgeladen. De verlichting van het scherm knippert af en toe, maar er is verder, behalve dat de verlichting van de toetsen knippert, niets te zien. Wisselen van handsets op andere laders of het basis station helpt ook niet. Net als de reset via het tijdelijk verwijderen van de baterijen en het indrukken van de verderop in dit forum voorgestelde toetsen overigens.

      Als iemand een oplossing kent, houd ik me aanbevolen. Maar, ik denk dat het beter is om Philips af te schrijven en over te stappen op een beter merk.

      (maar hopen nooit in het ziekenhuis met Philips apparatuur behandelt te moeten worden) Geantwoord op 17-2-2013 om 11:26

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info