• licht knippert snel hoe kan ik het waterreservoir beter plaatsen

    Gesteld op 28-2-2021 om 21:14 in forum Philips Senseo HD 7860 Misbruik melden
    • Zelf heb ik deze ervaring ook gehad , meerdere keren water reservoir en apparaat ontkalkt, maar probleem bleef terug komen. Nu blijkt het dat er in het water reservoir , links onderin een mechaniek zit wat de inhoud van het water regelt. Dit mechaniek moet omhoog gaan als het water reservoir gevuld wordt. Ik merkte dat dit mechaniek niet meer reageerde op het vullen van het reservoir. Het bleef als het ware op de bodem plakken. Leek op verkalking , ondanks meerdere keren schoonmaken...
      As het goed is kan je de deksel van het reservoir open klikken ,zo kan je makkelijker bij het mechaniek , om het schoon te maken ,of wat van boven naar benden te halen om te kijken of deze niet vast zit of stroef loopt. Je kan de metalen clip eventueel loshalen om het mechaniekje los te halen en eruit te halen om het beter schoon te kunnen maken ,let op er staat "UP" op die kant moet naar boven als je deze terug monteert .Gebruik eventueel een punttang om de metalen clip terug te zetten ,maar als deze actie niet hoeft "niet doen" Ps je kan ook een nieuw reservoir kopen natuurlijk... Geantwoord op 28-3-2021 om 12:05

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info