• Ik heb mijn senseo ontkalkt zoals in de beschrijving staat maar nu gaat het lampje van het
    ontkalken niet meer uit. hoe kan ik deze uit krijgen?

    Gesteld op 9-11-2012 om 19:36 in forum Philips Senseo HD 7827 Misbruik melden
    • vul het reservoir tot net boven minimum met schoon water en druk aanuit knop in, wacht tot het lichtje in de aanuit knop egaal brandt. Zet een kom onder de tuit , doe een gebruikte pad in de eenkops padhouder en plaats die in het apparaat.

      druk de eenkops en de tweekops knop gelijktijdig in (1 seconde). Het water gaat lopen en stopt als het peil te laag wordt en de aanuit knop snel knippert. Het calc lampje knippert langzaam.

      Blijf van de aanuit knop af maar neem het reservoir uit en vul dat weer tot net boven minimum. Plaats reservoir terug en wacht tot de aanuit knop weer egaal brandt (het lampje :-)) druk dan weer een en tweekops knop weer gelijktijdig in en het water gaat weer lopen voor de tweede cyclus. Herhaal dit process voor een derde en vierde keer.
      Schakel hierbij het apparaat niet uit maar blijf van de aanuitknop af. Het calc lampje knippert al die tijd langzaam (ten teken dat het ontkalkingsproces loopt) Als bij de 4e cyclus het peil beneden het minimum is gedaald, schakelt het apparaat zichzelf uit.

      U hebt dan ahw de ontkalkingsprocedure versneld afgewerkt en de chip is weer ge reset.

      Als u daarna weer inschakelt is het calc lamje uit.

      De volgende maal kan u uiteraard het ontkalkingsproces weer volgens de gebuiksaanwijzing uitvoeren. (denk eraan de 1 kops padhouder met een gebruikte pad te plaatsen)
      Nadat het peil bij de vierde Geantwoord op 20-11-2012 om 18:43

      Waardeer dit antwoord (44) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info