• Ik heb een probleem bij ontkalken, machine blijft aangeven dat koffiediklades en lekbakjes geleegd moeten worden en ik kom niet verder in het proces.
    Kan de machine gereset worden?

    Gesteld op 14-8-2012 om 18:51 in forum Philips-Saeco HD8942 Xelsis Focus Misbruik melden
    • Hallo, wij hebben een vergelijkbaar probleem tijdens het ontkalken; machine blijft aangeven dat het waterreservoir moet worden bijgevuld en het proces blijft hierop hangen. Heeft u inmiddels een oplossing gevonden voor het probleem? Geantwoord op 26-5-2013 om 15:00

      Waardeer dit antwoord (55) Misbruik melden
    • dit komt doordat er tijdens de ontkalking er geen of te weinig watertransport is , waarschijnlijk doordat de zetgroep verstopt is, zetgroep demonteren en een nachtje in water leggen met wat vet oplossend reinigings middel, daarna afspoelen en opnieuw proberen.
      Voor de gevorderde klussers bovenste zetgroep piston (met die rode o-ring) volledig demonteren en schoonmaken inclusief de vario duse , lichtgrijs , zit bovenop de zetgroep.
      piston helemaal uit elkaar halen en nachtje in vet oplossend middel met water leggen.
      Succes Geantwoord op 19-1-2016 om 23:13

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Het hierboven gegeven antwoord is niet de juiste oplossing voor dit probleem.
      In dit geval is waarschijnlijk het interne afvoerbakje niet schoon met name in het smalle gedeelte aan de voorkant. Hierdoor blijft de sensor vocht registreren in het bakje. Oplossing is dit bakje helemaal, dus ook de riggels goed schoon te maken met wat afwasmiddel en te drogen.
      Ook kan er elders achter de deur condensvorming aanwezig zijn. Goed luchten of drogen is hier het devies.
      Geantwoord op 19-12-2018 om 13:34

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info