• vandaag een heel flesje ontkalker verspilt in een poging het apparaat te ontkalken. De werking van het apparaat komt totaal niet overeen met de handleiding. Het inhouden van de twee koffieknoppen leidt ertoe dat het apparaat bonen maalt en een enorm grote slappe koffie zet met ontkalker (en ja de selector dial staat in het midden). Terwijl hij dit doet knippert ongeveer ieder lampje van het apparaat. Hierna branden ook niet de lampjes die indiceren dat het apparaat in het ontkalkingsproces zit. Wat gaat er hier fout? Mijn apparaat zit vol met ontkalker en ik heb geen idee wat ik verder moet doen. Graag ontvang ik hulp.

    Gesteld op 26-8-2015 om 20:34 in forum Philips-Saeco HD8833 Syntia SUP 037R Misbruik melden
    • Ik heb het ook een keer gedaan zoals omschreven, en ging ook niet goed.
      nu zal u de keuze draai knop naar rechts klikken en kan onder uitstroom pijp houden en zolang doorgaan totdat deze leeg is. Navullen met schoon water en zelfde procede herhalen 2x. Daarna knop weer in middenstand zetten en weer alles vullen en koffie zetten.
      Als u weer een keer gaat ontkalken dan gewoon fles in reservoir gieten en draaiknop even op rechts draaien en 2tellen door laten lopen , dan knop terug zetten en 15 min. Wachten. Dit herhalen tot waterbakje leeg is. Daarna het zelfde doen met schoon water. Als laatste zet u een kopje slappe koffie door de keuze digitale knopjes helemaal op de laatste stand te zetten. Dit symbool lijkt op een schepje.
      Daarna alles weer gewoon. P.s. niet te snel reageren op lampje voor ontkalken want dat kan best een paar keer over geslagen worden omdat de machine gewoon de bakjes telt en niet het kalk gehalte in de machine. Sukses. Geantwoord op 26-8-2015 om 20:49

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info