• Mijn saeco blijft steeds vragen om water en blijft spuiten via het stoompijpje .en af en toe via de koffieluitloop .
    Wel 20 maal water gevuld ..op de plaats vd melkan heb ik de warm water uitloop .
    Kan niet geplaatst ..
    Hoe los ik dit op ...
    Het gaf aan ontkalken ..maar de melkan was hier niet ..door op esc te drukken
    Was het even weg ..
    Mijn partner zou koffie pakken .maar drukte escape niet weg .maar gelijk op koffie ..en het begon gelijk te ontkalken .heb het gestopt en ontkalker vloeistof in gedaan en de spoeling aangedaan ...en nu blijft het doorspoelen

    Gesteld op 4-9-2019 om 14:39 in forum Philips-Saeco HD8751 Intelia Evo Misbruik melden
    • Heb het verschillende keren van het net gehaald ..komt bij opstarten ..groen koffie boontje .en gelijk rood om te spoelen .en het blijft doorgaan ..
      Ook krijg ik in het begin weer het tekentje ontkalken ..melkan plaatsen ...heb ik hier niet .en dan vraagt het om de ontkalker vloeistof of poeder ...en gaat daarna uit de koffie uitloop en gelijktijdig uit het pijpje ...koffie uitloop stopt en pijpje gaat door
      En dan iedere keer volle bak water ..en dan als de bak leeg is ..watersymbool ik ga morgen proberen met melkan ..
      De zetgroep zit vast ...alles eruit opvang bakje en zetgroep ..helpt niet om te resetten ....blijft doorgaan met spoelen Geantwoord op 5-9-2019 om 10:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info