• Als ik op de TIMER-TOETS druk krijg ik niet meer het gebruikelijke formulier om zender, datum, uur van begin & einde van 't programma op te geven. Toestel HDRW720/00. Hoe hieraan te verhelpen?

    Gesteld op 2-5-2017 om 13:54 in forum Philips HDRW720 Misbruik melden
    • Ook mijn HDRW720 toont sinds vandaag het 'guide plus'-menuscherm niet meer - en daarmee ook niet meer de mogelijkheid handmatig opnames te programmeren via t-planer. En ook resetten naar standaardinstellingen biedt geen oplossing :-( Geantwoord op 2-5-2017 om 22:16

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Volgens mij is GUIDE+ niet meer actief, functioneert de timer daardoor niet meer. Ik heb ook al vaak gesurft naar een oplossing maar kom er niet verder mee. Geantwoord op 3-5-2017 om 22:05

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Philips geeft dit als antwoord op mijn vraag over guide+

      Hartelijk dank voor uw e-mail, betreffende uw Philips DVD-recorder.

      U geeft aan dat u geen gebruik meer kan maken van de functie handmatig programmeren, en dat u daardoor niet meer kunt opnemen met uw DVD-recorder. Ik begrijp goed dat dit een uiterst ongewenste situatie is. Daarom zal ik mijn best doen om deze kwestie voor u op te helderen.

      Al enige jaren doet de trend zich voor dat analoge diensten door aanbieders worden uitgefaseerd en vervangen door digitale alternatieven. Naast het GUIDE Plus+ systeem dat eerder dit jaar is stopgezet, is nu ook de analoge timer synchronisatie niet meer actief. GUIDE Plus+ is geen Philips-service en het besluit om ermee op te houden is derhalve niet door Philips genomen. Een software update zou dit niet oplossen aangezien dit een wijziging is die is doorgevoerd door de provider. GUIDE Plus + is namelijk een analoog-informatiepakket dat werd doorgestuurd door de provider en uw DVD-speler is afhankelijk van deze informatie.

      U kunt momenteel enkel de handmatige functie gebruiken om uw programma's op te nemen, door de "REC"-toets in te drukken. Vooraf programmeren is niet meer mogelijk.

      Ik vind het ontzettend spijtig om dit zo aan u te moeten mededelen, maar het feit dat er geen andere oplossing beschikbaar is, maakt dat we op dit moment niets aan deze situatie kunnen veranderen.
      De komende periode zal de technische dienst blijven zoeken naar mogelijke oplossingen, en mocht ik hierover informatie ontvangen, dan zal ik u daar direct van op de hoogte brengen.

      Als tip wil ik u nog meegeven dat de meeste nieuwe digitale TV-ontvangers vaak ook een opname-functie hebben.

      Ik hoop dat ik u met bovenstaande informatie in ieder geval duidelijkheid heb kunnen bieden over de situatie. Geantwoord op 11-5-2017 om 18:47

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden
    • Het vervelende is dat ik vaak prgramma's opnam die door de BBC worden uitgezonden. Alternatief zou dan BBC iPlayer zijn maar dat werkt uitsluitend in de UK. Blijft nu dus alleen de mogelijkheid van de REC knop over maar dat kan alleen maar wanneer je thuis bent. Al met al een behoorlijke beperking voor een heel duur apparaat. Overigens, hoe lang blijft de REC knop programma's opnemen wanneer je deze knop indrukt? Half uur, 1 uur ....?
      Wanneer ik bij mijn provider Ziggo een opname functie in mijn pakket wil hebben dan moet ik daar 15 euro per maand voor betalen, niet echt een reëel alternatief! Geantwoord op 12-5-2017 om 11:15

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Probeer de REC-knop maar, kan tot 5 à 6 uur, dus best lang. Verder helemaal met je eens; bovendien nu ook onhandig als je meer dan 1 programma wilt opnemen, en helemaal als je niet thuis bent!! Dus misschien dat Philips nog met iets komt, zoals in zijn brief staat, maar dat is wel een 'long shot' Geantwoord op 12-5-2017 om 12:00

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Ook ik heb dat probleem: de timerknop geeft het normale scherm niet meer, waar ik zelf alles in kon geven. ook ik hoop dat er snel een oplossing voor komt. Ik zit nog op de kabel, dus heb geen digitale tv. Nieuwe recorder kopen heeft dus ook geen zin.
      Heel vervelend dat ik nu tijdens mijn vakantie een aantal programma's niet heb kunnen programmeren. En uitzending gemist is ook geen optie, want die kun je maar tijdens een beperkte periode terugkijken.
      Dus Philips........snel een oplossing! Geantwoord op 20-6-2017 om 15:36

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Totdat Philips een oplossing aanbiedt die het mogelijk maakt dat we het dure apparaat weer kunnen gebruiken waarvoor we het hebben aangeschaft hierbij een alternatief: download de app Dailymotion. Via deze app kun je veel programma's van diverse zenders terugkijken wanneer jij dat wilt.
      Ik zou het op prijs stellen wanneer Philips zou laten weten op welke termijn zij een oplossing kunnen bieden voor het probleem waarvan het onduidelijk is wie nou echt verhindert dat wij de timer kunnen gebruiken. Is dat de producent van het apparaat of de internet provider. Geantwoord op 24-6-2017 om 12:55

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info