• Ik wil graag minder water in een kopje bij de senseo switch

    Gesteld op 12-5-2021 om 15:57 in forum Philips HD7892 - SENSEO Switch Pad Misbruik melden
    • De senseo kan je resetten door de stekker uit het stopcontact te verwijderen en vervolgens houd je de linkerknop, de knop waarmee je koffie voor 1 kopje zet continu ingedrukt. Daarna doe je de stekker weer terug in het apparaat terwijl je de knop ingedrukt blijft houden. Het middelste lampje zal nu heel snel knipperen en daarna laat je de knop los. Hierna kun je een bakje koffie zetten en zet hem weer uit na de gewenste hoeveelheid is bereikt, de volgende heeft dezelfde hoeveelheid water
      Geantwoord op 26-7-2021 om 12:28

      Waardeer dit antwoord (14) Misbruik melden
    • Resetten werk niet apparaat is 2 dagen oud krijg teveel water in het kopje slappe bak 2x drukken is te sterk wil minder water Geantwoord op 11-8-2021 om 07:41

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • stekker uit het stopcontact halen, de knopjes voor 1 EN 2 kopjes indrukken en ingedrukt houden terwijl je de stekker erin doet, nu branden alle twee de lampjes voor 1 en 2 kopjes, elke keer dat je op knopje voor 1 kopje drukt geeft ie 5 ml minder water (dus 3x drukken is 15ml minder), en elke keer dat je op het knopje voor 2 kopjes water drukt geef je 5ml meer water. Als je klaar bent de stekker eruit trekken. na 10 seconden de stekker er weer in en je Senseo is afgesteld. Net zo lang herhalen totdat je de gewenste sterkte hebt bereikt. Geantwoord op 17-11-2022 om 13:48

      Waardeer dit antwoord (8) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info