• vandaag met het maken van cappacino koffie geeft hij geen opgeschuimde melk hij rookt aan de zijkant en bovenop de koffie machine weet iemand waarom

    Gesteld op 8-11-2021 om 21:09 in forum Philips EP3246 Misbruik melden
    • beetje toevallig, eenzelfde probleem. énkel bij cappuccino stoom ontsnapt bovenkant apparaat. is dit een softwarematig probleem ? hebben jullie al een oplossing of antwoord van philips ? Geantwoord op 12-12-2022 om 10:10

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • heb het toestel open gemaakt ... het lijkt dat de het bovenste magneet ventiel soms/niet schakelt, heb als test het darmpje van de melkunit rechtstreek aangesloten op het onderste magneetventiel (opgelet dat je de 2 o-ringen niet verliest of scheef zitten) en dan werkt alles, met macchiato en cappucciono. Ik veronderstel dat het tweede magneetventiel ervoor zorgt dat de eerste stoom wordt afgeleid (x seconde) en dan pas schakelt naar het melkreservoir. Doet het magneet ventiel het niet goed, dan wordt alle stoom afgeleid. Heb het bovenste magneet ventiel niet gebijpast, dus de eerste stoom gaat meteen naar het melkreservoir. voorlopig opgelost ... Nu het magneetventiel (bovenste) gedemonteerd is en geen functie heeft; heb ik even getest door erdoor te blazen tijdens het koffiezetten, maar dit schakelde naar de juiste richtingen zoals verwacht tijdens beide koffieprogramma's, toeval ? Omdat deze storing niet elke keer voorviel, is het mogelijk dat tijdens de test het magneet ventiel toevallig wel schakelde. In deze status besluit ik nog niet het bovenste magneetventiel te bestellen, tot ik zekerheid heb. Klik op deze LINK
      Geantwoord op 12-12-2022 om 13:19

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info