• Ik heb een trioset en er werkt er nog maar 1. Bij 1 van de "dode handsets brandt het ledlampje. Bij beide sets hoor ik geen stationstoon meer bij het terugplaatsen op het station. De handsets gaan wel over als ik gebeld wordt maar ik kan er zelf niet mee bellen, er gebeurt niets bij het intoetsen. De set is net iets meer dan een jaar oud.
    Wat is er aan de hand?

    Met vriendelijke groet,

    Ineke Boers.

    Gesteld op 4-12-2012 om 13:28 in forum Philips CD495 Misbruik melden
    • Exact hetzelfde met één toestel. Pas een paar maanden oud en al 2 x gebeurd. Ik denk dat deze serie uit de handel genomen moet worden!. Ga terug naar mijn oude "goedkope" telefoonset, die werkte wel, had alleen niet zowel geheufen! Sorry, als ik ooit het probleem vind, geef ik antwoord.
      Geantwoord op 3-7-2013 om 08:24

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Te voorbarig geweest. Probleem is opgelost. Ik heb de achterkant van het toestel opengemaakt. Afdekplaatje naar beneden schuiven (ook geen duidelijke aanwijzing in de handleiding!). Vervolgens de batterijen omgewisseld, terwijl de stroom van het basisstation was losgekoppeld. Batterijen er weer in, stroom aan en............daarna werkt die ene handset weer. Hoop dat het helpt. Geantwoord op 3-7-2013 om 08:40

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info