• bedoelde afstandsbediening wekt niet

    Gesteld op 24-12-2012 om 17:38 in forum Philips 8000 series Misbruik melden
    • Hallo

      Bij mijn net aangekochte philips tv 40PFL8007K/L werkte ook de afstandbediening niet. Bij de winkel teruggegaan en toen bleek ik een update te moeten installeren die dit probleem zou kunnen opheffen. Ik kreeg een usb stick en handleiding daarvoor mee vanuit de winkel. Na spannende momenten en onzekerheid over het gegeven dat je zelf iets moet gaan doen met een usb-stick om die nieuwe update te instaleren, in een gloednieuwe tv, leek het eerst nog niet te werken. Maar toen ik het nogmaals probeerde lukte het. Je moet om het uberhaupt te laten werken, na het doorlopen van alle stappen uit de handleiding en het verwijderen van de usb-stick, moet je uiteindelijk de tv weer opnieuw aandoen. Als je dan het Philipslogo in beeld ziet moet je daar je afstandsbediening vlak voor aan houden om hem te activeren. Tenminste dat was bij mij het geval omdat ik de tv uiteindelijk met een andere afstandsbediening had geinstalleerd. Dus misschien is dat niet altijd nodig.
      Ik hoop dat je hiermee je probleem kan oplossen. succes Mirjam Geantwoord op 2-1-2013 om 15:19

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info