• ik heb een simpele vraag kan ik dit toestel helemaal uitzetten zodat het niet stand-by blijft

  Gesteld op 19-8-2016 om 16:54 in forum Philips 43PUS6401 Misbruik melden
  • Rechterachterkant (onderaan) toestel zit een knop waarmee het toestel helemaal uitgezet kan worden. Ook kan deze knop gebruikt worden als de afstandsbediening het niet meer doet voor bepaalde functies. Geantwoord op 23-8-2016 om 12:32

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • beste
   ik was blij met u antwoord alleen het werkt niet zit inderdaad een knop als je het een beetje naar links beweegt zie je inderdaad functies ik kan er de stand-by niet mee uitzetten wel de tv mee aanzetten en de knop exit op de handbediening zet de tv ook niet uit zou graag weten waarom het bij u wel lukt Geantwoord op 27-8-2016 om 16:11

   Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info