• De 42pfl7008k/12 geeft geen beeld en de standby knippert 2 keer kort en dan 2 sec. niet, dan weer 2 keer kort enz. Ook na een minuut de strrom er afgehaald te hebben komt er geen beeld/geluid in de tv. Iemand een idee?

    Gesteld op 9-3-2015 om 19:44 in forum Philips 42PFL7008K Misbruik melden
    • heb ik precies hetzelfde, gisteravond standby gezet en vanmorgen weer willen aanzetten is het lampje uit van de tv hij reageert nergens meer op. Stekker er een minuut uitgelaten weer erin gestopt lampje knippert 1 keer en gaat niet aan. Geantwoord op 15-3-2015 om 14:32

      Waardeer dit antwoord (72) Misbruik melden
    • en ik heb dit probleem met een 47PFL6198K ...
      Leverancier gaf aan dat ik 'm terug mag sturen voor reparatie, maar ik heb dus geen doos meer.
      Zal ook Philips wel bellen voor een monteur aan huis, valt binnen garantie. Geantwoord op 18-10-2015 om 12:02

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • ik heb een philips tv 42pfl6057h/12 eerst knipperde de stanby licht 2x nu doet het licht helemaal niet meer en de tv is pas 3jaar Geantwoord op 14-6-2016 om 19:44

      Waardeer dit antwoord (36) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info