• Ik krijg steeds de melding ër is een draadloze USB adapter gedetecteerd. Selecteer ja om verbinding met een draadloos netwerk te maken, selecteer nee als u deze adapter al eerder hebt geinstalleerd.
    Ik heb inmiddels beide ja en nee reeds meermalen geantwoord op deze steeds terugkerende mededeling. Ik begrijp er echter niets meer van. Help, help, help.

    Gesteld op 12-10-2016 om 20:41 in forum Philips 40PFL9705H Misbruik melden
    • Hier ook hetzelfde probleem inderdaad, TV valt ook telkens uit net voordat dit in het beeld verschijnt. Antwoord zou heel erg helpen! Geantwoord op 12-2-2017 om 19:29

      Waardeer dit antwoord (20) Misbruik melden
    • Heeft u voor mij aub de oplossing, MediaMarkt heeft na twee maanden 556,- euro kosten vervangen van mainboard, lcd/led dit probleem niet kunnen oplossen Geantwoord op 26-7-2017 om 13:34

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Ook ik heb dat vervelende probleem.Waarom geeft philips niet aan hoe dit op te lossen?
      Waardeloos produkt.Nooit weer een philips!
      Geantwoord op 2-10-2017 om 22:39

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Ook wij hebben dit probleem. Er wordt gezegt, usb verkeerd afgesloten. Of een vuiltje er in wordt ook geopperd. Nu een losse oude usb er in gestopt en probleem is tot nu toe weg. Geantwoord op 9-10-2017 om 16:35

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
    • Wij hebben ook deze fout .. Het is wel raar dit probleem altijd optreed pas na 5 uur ... en dan om de 10 min weer terug komt Volgens is het een warmte probleem ... TV uit gezet na een uurtje weer aangezet probleem blijft 4 uur weg !! Geantwoord op 19-11-2017 om 18:40

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info