• Ik heb een pfaff 1222 dubbeltransport naaimachine. Omdat mijn naald 70 was gebroken heb ik nieuwe gekocht van het merk schmetz universeel, deze gebruik ik al heel lang. Tot mijn verbazing valt nu de nieuwe naald 70 eruit. Hoe is dit mogelijk is mijn vraag. En wat is hier aan te doen.Ik heb wel gezien dat er bij de nieuwe naalden kleurcodes op zitten.

  Gesteld op 7-11-2019 om 14:48 in forum Pfaff 1222 Misbruik melden
  • Zo kan ik u niet helpen alleen als ik de machine kan bekijken wel.
   Is het mogelijk om langs te komen?
   Graag bericht om af te spreken? Geantwoord op 14-12-2019 om 02:02

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
  • Ik heb gelukkig een paar oude naalden gekregen en die gebruik ik momenteel. Ik weet ook niet wie het contact is die heeft gereageerd op mijn vraag. In ieder geval bedankt hiervoor. Geantwoord op 14-12-2019 om 09:43

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info