• Bij mijn Peugeot new vivacity 4t werkt de digitale teller niet. Heb al nieuwe teler kabel, nieuw dashboard. En nog steeds iwerkt ie niet.. Nu komt het vreemde. De plus kabel op de accu is een keer los gekomen. Voor dat ie los kwam had ie wel niet contact met de accu pool. Daar tussen heeft de teller het ff gedaan. Heb de kompleten kabel al na gekeken en na gemeten. Niets te vinden van kabel breuk of kabel rot.

    Gesteld op 9-9-2020 om 11:58 in forum Peugeot Vivacity Misbruik melden
    • Kijk zekeringen na en kijk na of u kabel tussen uw kilometer teler en uw wiel goed is aan gesloten dit kunnen eventuweel de oorzaken zijn Geantwoord op 9-9-2020 om 14:06

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Zekeringen alle 2 nieuw in gedaan. Zekering houders en bijbehorende kabelschoenen opgeschoont, (schuur papier) buiten dit werkt gewoon alles, van starten tot dashboard verlichting , de km- teller die doet het niet. en zoals ik al eerder heb geschreven. Ik heb de komplete kabelboom na gekeken en door gemeten. (Volledig uit scooter gehaald)

      Geantwoord op 9-9-2020 om 18:40

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info