• heey, ik heb een probleem in een elektronica gebied van een peugeot vivacity uit 2005 snor uitvoering.

  cockpit knipperlichten claxon elektrische start remlicht werken niet bij contact aan.
  voorlicht achterlicht brand zeer zwak, nieuwe lampjes gekocht maar zelfde resultaat.

  via kickstart aanzetten dan doet het bijna alles behalve remlicht werkt niet.
  ik heb alles losgehaald van de kappen maar ik heb nergens een kabel breuk gezien alle tape eruit gehaald om sporen te kunnen zien maar nee... startrelais vervangen door een nieuwe ook niks.
  andere spanningsregelaar aangesloten ook geen effect, ik heb een draad van de accu op de dikke rode kabel aangesloten dan werkt de startmotor direct, en als ik een plus kabel los draad via de accu naar de remschakelaar kabel tegen elkaar aan houdt dan gaat de display branden en werkt alleen de knipperlichten maar geen remlicht achterzijde...

  kan iemand mij helpen want ik kom er zelf totaal niet uit .... pffff


  Gesteld op 18-9-2019 om 14:09 in forum Peugeot Vivacity Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info