• Heb een peugeot vivacity 4t van ongeveer 1 jaar oud. Sinds begin dit jaar heeft hij 's morgens regelmatig problemen met de elektrische start. Wanneer dit gebeurt krijg ik een soort foutmelding op de display en reset de klok zich naar 12.00. Dacht dat het aan de accu lag, maar als ik doorga start hij naar een paar keer toch weer normaal. En dit gebeurt vooral als het nat/koud is geweest. Of maakt hij dan ergens geen goed contact? Bougie ofzo? Iemand enig idee?

    Gesteld op 11-3-2019 om 10:27 in forum Peugeot Vivacity Misbruik melden
    • Dit wil zeggen dat je brommer te koud staat het beste is binnen zetten of er een deken over trekken en dan zou dit probleem opgelost zijn Geantwoord op 11-3-2019 om 10:40

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info