• Hallo, weet iemand hoe ik mijn km teller weer goed kan krijgen, ik heb een speedgight 3 2 takt dis opgevoerd is en prima werkt maar mijn km teller werkt altijd niet of wanneer je hem start of aan t rijden bent gaan die opeens van 10 km naar 180 dan 40 en dan 100 en komt weer terug naar 0 zelfs als je stil staat doet die dat, heb alles al nagekeken en laten nakijken maar kom er niet uit

  Gesteld op 21-4-2019 om 10:13 in forum Peugeot Speedfight 3 Misbruik melden
  • kijk eens waar alle kabels bijeen komen onder de km teller . ( kap voorzijde kmteller en die eronder ( waar de koplampen inzitten) moeten er wel af dan om te kabels te chekken) bij mij zat die gekneld en was die beschadigd door het draaien met het stuur waarschijnlijk ofzo)volg vanaf de wheel speed sensor naar boven de kabel en chek eens goed . er was een draadje door en deed die net hetzelfde als je omschrijft . Heb een nieuwe gestoken en ging prima nadien . succes!! Geantwoord op 2-5-2019 om 17:19

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Dankjewel voor de reactie, ik heb het al allemaal nagekeken en laten nakijken tis iets raars bij mij alles ziet goed uit en is afgedicht maar hij doet nu even en dan is weer weg en zo blijft die komen en gaan Geantwoord op 2-5-2019 om 17:37

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info