• Hallo. Hoe moet ik de vorkolie te vullen? En hoeveel gaat er (per poot) in?

  Alvast bedankt!

  Gesteld op 23-6-2018 om 17:57 in forum Peugeot Speedfight 3 Misbruik melden
  • Ik rij al 5 jaar een speedfight 3 maar ik heb hier nog nooit een monteur over gehoord.
   Ook na 2 grite beurten niet Geantwoord op 23-6-2018 om 21:56

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Bedankt voor je reactie! Het onderste (chromen) deel van de vork was vies/vettig, en ook vond ik hem slap en kon hem ver indrukken. Vandaar mijn vermoeden dat hij lek zou zijn. Na demontage blijkt dat één poot, die met remklauw, een schokdemper heeft en die lijkt niet lek. Blijkbaar heeft de andere poot helemaal geen olie. Toch lees ik in het werkplaatshandboek dat eens per vijf jaar de olie dient te worden vervangen... Geantwoord op 23-6-2018 om 22:17

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Dat ie slap was en ver in te drukken dat heb ik ook gehad en toen bleek mijn voorvork los te zitten.
   Die hebben ze met een beurt gelijk vast gezet en ik had er geen last meer van. De enige olie die ik bij dient te vullen is die van het motorblok. Geantwoord op 23-6-2018 om 22:25

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info