• Fox de luxe loopt een dag of twee. Daarna niet meer. Bougie eruit gitzwart. Nieuwe erin en loopt weer een dag of twee. Weet iemand wat er loos is. Mvg q

  Gesteld op 16-4-2019 om 11:16 in forum Peugeot Fox Misbruik melden
  • ik had de zelfde probleem ,kijk voor andere carburateurs als goed is moet hij gewoon doen,anders heb je andere probleem.
   Mvg.Andy Geantwoord op 22-4-2019 om 20:06

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Waarschijnlijk is je Fox verkeerd afgesteld. Inplaats van een nieuwe bougie erin kan je de oude gewoon met een staalborstel opschuren. Als die gitzwart is zoals je zij, kan die te rijk staan (dan is de bougie vet geworden en geeft ie geen goede vonk meer), of te arm staan, in dit geval zou het kunnen dat de bougie te heet is geworden en kan het keramiek gescheurd zijn waardoor de vonk niet meer in de tip van de bougie komt, maar bijvoorbeeld onderin de bougie. Check dus je afstelling, als je bougie nat is nadat hij ermee stopt (je moet hem dus ook bijna meteen eruit draaien als die niet meer wil lopen), staat ie te rijk, als die matzwart/grijs is staat ie te arm.

   Om nog een beetje ermee te helpen, kijk naar dit plaatje.
   Klik op deze LINK Geantwoord op 16-5-2019 om 16:57

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info