• dag mensen , ik heb hetzelfde probleem gisteren reed mn brommer nog perfect en vandaag rijd hij 100m begint hij te stutteren en valt stil na 5min start hij terug en na 100m doet hij het weer , er zit nu nieuwe bougie op dus vraag ik me af wat kan het zijn aub ? zit er ergens een nafte filter die kan verstopt zitten het is een gewone geen deluxe , fox peugeot b klasse, en waar zit die naftefilter dan aub ?? grtz

    Gesteld op 27-5-2016 om 06:52 in forum Peugeot Fox Misbruik melden
    • het kan zijn dat de motor is vast gelopen omdat hij te weinig olie krijgt zo ja.... een nieuwe cilinder kan ook dat hij te warm is geworden maar dat denk ik niet Geantwoord op 22-1-2017 om 17:21

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info