• Ik wil mijn voorvork vervangen van mijn peugeot fox de luxe,alles losgehaald maar krijg het stuur niet eraf ,is hier een trucje voor of moet het stuur in een bepaalde stand staanplaatsen heb al ingspoten met wd 40'maar niet los te krijgen,wie kan mij een oplossing bieden voor de demontage Gr willy. B.

  Gesteld op 17-8-2015 om 21:47 in forum Peugeot Fox Misbruik melden
  • Hey Willy,

   ik heb hetzelfde probleem gehad. Je moet het stuur helemaal een kant opdraaien voordat ie loskomt. Als je van onderaf kijkt zie je dat er een uitsparing zit daaran kan je zien of je hem helemaal links of rechts moet draaien. Ik meen dat het stuur naar links moet staan maar kan me vergissen :)

   Hopelijk heb je er wat aan, succes! Geantwoord op 18-8-2015 om 19:06

   Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info