• Goede dag , ik heb het apparaat Tectro SRE 713. Helaas is de pomp geen aardolie .it mij de foutcode zal geven : E 2 - verschijnt . Wat kan het zijn ?? Ik heb misschien een onderdeel ?
  Voor je moeite , ik dank u
  oprecht
  Arno Sander

  Gesteld op 22-3-2015 om 22:37 in forum Klimaatbeheersing Petroleum kachel Misbruik melden
  • Arno, ik begrijp niet precies je probleem, maar E2 zijn start problemen en dien je de dealer in te schakelen.
   Als je geen handleiding heb wil ik je die wel per mail toesturen, mail mij dan naar daanham@gmail.com Geantwoord op 25-3-2015 om 16:11

   Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info