• Heb een pelgrim combi Mag 495 van 1,5 jaar. Na oven gebruik ineens dood. Geen spanning op het apparaat. Stekker uit stopcontact gehaald, maar geen resultaat. Weet iemand hoelang er garantie op kan staan of iemand een technische oplossing. Bvd

  Gesteld op 29-12-2013 om 18:48 in forum Pelgrim mag 495 Misbruik melden
  • Wij hebben precies hetzelfde euvel gehad, vlak voor einde garantieperiode (bijna 2 jaar oud). Monteur heeft ook bij ons de gehele display vervangen.
   We hebben nu weer een euvel: de oven wordt niet meer warm genoeg. Er komt weer een monteur voor, maar nu zullen we zelf moeten betalen. Geantwoord op 19-5-2015 om 14:44

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden
  • Mijn combi-oven is plotseling helemaal dood. Bij aankoop van zo'n dure oven ( € 699,-) mag je als klant toch verwachten dat het apparaat ook drie maanden na de 24 maanden schriftelijke garantie nog normaal functioneert. Ik ben benieuwd hoe het afloopt. Geantwoord op 24-8-2015 om 11:39

   Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
  • Waardeloos ding. Bij mij is de display ook al eens vervangen nu net na de garantieperiode doet hij ineens niks meer. Ik ga een nieuwe kopen want de voorrijkosten bedragen al 69,95 en de monteur kost 14 europer 10 minuten en dan komen de onderdelen er nog bovenop.
   Vanaf aanschaf al problemen met deze combioven. Is bovendien maar zeer weinig gebruikt.
   Geantwoord op 13-11-2015 om 15:44

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info