• Wij hebben een Pelgrim n Mag 495, sep 2011 gekocht.
    De oven verwarmt naar onze mening niet genoeg meer.
    Als je de oven voorverwarmt en er dan broodjes of een pizza in af wil bakken, dan lukt dit niet. Het product wordt niet gaar. Wat kan hiervan het probleem zijn? De vorige combimagnetrom die hebben wij 11 jaar gehad en hier heb eb wij nooit geen problemen mee gehad. Dit was een Etna.

    Wat kan het probleem zijn?

    Alvast bedankt.

    Groeten Regina Korf

    Gesteld op 5-1-2013 om 13:16 in forum Pelgrim mag 495 Misbruik melden
    • Wij hebben nu precies hetzelfde euvel. Oven is ongeveer 3,5 jaar oud. We laten er een monteur bij komen, als we meer weten laat ik het hier weten. Geantwoord op 19-5-2015 om 14:47

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Monteur er bij geweest, de ventilator van de oven is kapot. Wordt vervangen. Maar ik vraag me af of dat de oorzaak kan zijn dat de oven niet warm genoeg wordt; een ventilator lijkt me alleen maar de warmte te verspreiden. Geantwoord op 29-5-2015 om 10:32

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info