• mijn handgreep van de magnetron is afgebroken en heb ondertussen een nieuwe gehaald maar weet niet hoe ik hem moet vervangen. iemand een idee?

    Gesteld op 5-11-2010 om 14:28 in forum Pelgrim MAG690 Misbruik melden
    • Nou, helaas heb ik hetzelfde probleem. Om alleen een paar schroeven vast te laten zetten, kost mij dit via de officiele weg ca. 120,= euries.
      Eigenlijk wel zonde. Ik had vanmiddag de service afdeling aan de lijn en die raadde mij echt af, dit zelf te doen, want vlgs deze persoon, moet de ovenruit los gemaakt worden.
      Vlgs mij is dit een gewoon verkoopplaatje, maar ik ben er ook niet achter hoe dit gedaan moet worden.
      Wie o wie kan mij hierin advies geven ? Geantwoord op 21-11-2011 om 13:18

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • de 2 klipjes van de scharnieren omhoog doen
      deur een stuk dicht doen en er uit trekken
      aan de onderkant de 2 binnenste schroefjes losmaken
      het binnenste deel naar voren trekken en omhoog duwen, dan gaat dit er helemaal af, en kun je bij de schroefjes van het handgreep Geantwoord op 22-11-2013 om 15:05

      Waardeer dit antwoord (4) Misbruik melden
    • Beste,
      Hoe hebben jullie dit opgelost? Die van ons is nog niet afgebroken maar zit wel erg los. We weten niet hoe we bij de bevestiging kunnen komen.
      Mvg Claudia
      claudia_vlasman@hotmail.com Geantwoord op 12-12-2014 om 12:28

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • de binnenkant deur kan los. Maar met het bevestigen van de nieuwe steuntjes brak het weer af.hebben het toen maar met goede montage lijm bevestigd.de steuntjes zijn waardeloos.zit allemaal poeder in.kost alleen een hoop geld. Geantwoord op 12-12-2014 om 18:10

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info