• De startknop van mijn magnetron haperde al een tijdje, dwz je moest in verschillende hoeken op de startknop drukken om hem werkend te krijgen. Nu doet deze startknop het helemaal niet meer, alle andere knoppen doen het gewoon. Dus ik wil weten of die knop zelf te vervangen is en hoe?

  Gesteld op 22-5-2020 om 09:55 in forum Pelgrim MAG 555 RVS Misbruik melden
  • Ik had het zelfde probleem.
   Bleek dat de soldeerverbinding, tussen de print en het micro-schakelaartje los was gekomen. Even met de soldeerbout en een beetje soldeer weer vastzetten.
   Magnetron is makkelijk los te halen en het voorfront met de knopjes kun je gemakkelijk los schroeven.

   Vr. Gr.
   Jeroen Geantwoord op 14-10-2020 om 21:01

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info