• Ik krijg de timer van de oven niet ingesteld. Wat een verschrikkelijk apparaat is dit. Iedere keer weer probeer ik het maar er is nog nooit een fatsoenlijk baksel uit dit ding gekomen. Wie weet of de timer in uren, dagen of minuten en seconden gaat?

    Gesteld op 27-6-2020 om 15:47 in forum Pelgrim MAC524 Misbruik melden
    • Ligt er aan of je de oven of magnetronfunctie gebruikt. Waar bij de oven de laatste cijfers minuten zijn, zijn het met de magnetronfunctie seconden. Maar daar kom je toch gewoon achter door de oven op verschillende functies te zetten. Als je de timer direct af ziet tellen dan weet je dat de seconden tellen. Ik heb deze oven nu 3 weken met mijn nieuwe keuken en ik ben erg tevreden. Ik heb er inmiddels 2 cakes, een hartige taarten 2 ovenschotels in gemaakt. Enige nadeel is dat tijd en temperatuur instellen langer duurt omdat er geen tiptoetsen op zitten zoals bij mijn vorige combimagnetron. Geantwoord op 4-10-2020 om 11:44

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info