• Ik heb recent een occasion gekocht met daarin al een Parrot CK3100, maar hij werkt niet (of ik snap het apparaatje niet)
  Ik krijg geen beeld op het display, wat ik ook probeer en ook de (oude) garagehouder weet er geen raad mee...
  Wat te doen?

  Groet,
  Ad

  Gesteld op 1-12-2016 om 19:22 in forum Parrot Bluetooth Misbruik melden
  • Allereerst zou ik controleren of de zekeringen (die in de kabel achter het dashboard zijn weggewerkt) nog werken. In de rode (continue-voeding) draad zit een zekering en in de oranje (geschakelde voeding) draad zit een zekering.
   Daarna kun je nog controleren of het witte stekkertje goed achter in het display zit. Daarvoor schroef je eerst de 2 schroefjes achter uit het display. Dan kun je voorzichtig de achterkant van het display verwijderen. Druk daar het witte stekkertje in het witte voetje eens aan.
   Zet daarna het contact weer aan en kijk of het display oplicht.

   Gr. Jan Geantwoord op 4-1-2017 om 16:35

   Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
  • Hallo Jan,
   Ik lees dat je verschillende mensen aan de software hebt geholpen voor de Parrot CK3100 ook ik heb problemen met memory full.
   Zou je zo vriendelijk willen zijn ook mij de betreffende software toe te sturen?
   Mijn dank
   Peter pluijb@msn.com Geantwoord op 19-11-2018 om 13:32

   Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info