• Dag,
    In mijn 2e hands auto zit (ook) een Parrot CK3000 Evolution, die het altijd goed heeft gedaan met mijn inmiddels zes jaar oude Nokia telefoon. Nu ben ik overgestapt naar een Samsung telefoon, modelnummer GT-S7710 met Android versie 4.1.2. En ik ondervind het probleem dat ie niet wil koppelen aan de Parrot. Mijn telefoon ziet de Parrot als Parrot v 5.10 C. Als ik aanklik om te koppelen komt na enige tijd de melding: "Kan niet koppelen met Parrot v 5.10 C". Wat kan ik doen om dit euvel te verhelpen?
    Bij voorbaat dank, Hendrik

    Gesteld op 24-12-2017 om 19:09 in forum Parrot CK3000 Misbruik melden
    • Hallo Hendrik,

      Wat je als eerste kunt proberen om het geheugen van de Parrot leeg te maken. Dit kan bij dit model door de rode- en groene telefoontoets een tijdje in te drukken. Daarmee wordt het geheugen leeg gemaakt. Mogelijk dat je daarna je telefoon kunt koppelen.

      Verder staat er wel een oude(re) versie software op je Parrot. De laatste software-versie die voor jouw type Parrot beschikbaar is, is versie 5.29. Die kan ik eventueel voor je installeren. Stuur mij daarvoor even een e-mail (jan@vriendnijland.nl).

      Gr. Jan Geantwoord op 24-12-2017 om 21:08

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Dag Jan,
      Bedankt voor je reactie. Ik dacht dat ik mijn Parrot al gereset had, maar dat is waarschijnlijk niet goed gegaan. Bij langer indrukken van de twee toetsen kreeg ik de melding "geheugen gewist". Daarna kan ik mijn telefoon koppelen met de pincode "1234" en gaf de Parrot de melding dat het apparaat gekoppeld was. Dat geeft ook mijn telefoon aan. Helaas doet ie het nog steeds niet en bij het starten van de auto komt de Parrot met de melding "apparaat aankoppelen" (oid). Ik neem aan dat een software update nog de enige optie is?
      Groet, Hendrik Geantwoord op 27-12-2017 om 23:28

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Als je nu de auto instapt, kun je dan in de bluetooth-instellingen zien op je telefoon of je telefoon gekoppeld is? Het kan namelijk zijn dat de Parrot elke keer die melding 'apparaat koppelen' geeft, omdat er méér dan één apparaat gekoppeld kan worden.

      En anders moet inderdaad de software ge-update worden. Daarvoor moet ik een speciale update-kabel aansluiten op de blauwe box (hoofdunit) van de Parrot. Die hoofdunit is meestal ergens achter het dashboard of radio weggewerkt.

      Gr. Jaj Geantwoord op 28-12-2017 om 11:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info