• Na stroom uitval krijg ik het toestel niet meer in de stand by stand, het rode lampje gaat niet branden en geen enkele toets op de TV of afstandsbediening reageert.

    Kunt u een oplossing aandragen?
    we hebben de stekker al tig X in en uit de WCD getrokken. voeding 230 v is ok.
    Mvgr
    Hans en In Ypma

    Gesteld op 25-4-2015 om 13:59 in forum Panasonic TX-P42X50E Misbruik melden
    • Bij mij is het probleem opgelost ! Stekker 3 a 4 dagen eruit gehad , en toen ik de stekker de weer in de na 3 a 4 dagen Branden het groene lampje weer en ging die weer op beeld !

      Mvg wes

      Ps Panasonic gaf me deze tip en als die het dan nog niet Deeh kwam der een monteur langs , maar dat kost dan wel 166 euro omdat het om een voedings-chip gaat die dan een storing geeft !

      Maar bij mij werkt het weer ??

      Geantwoord op 15-5-2015 om 21:17

      Waardeer dit antwoord (13) Misbruik melden
    • Na een berichtje op deze site, kreeg ik de tip het toestel 3 dagen van het stroom af te zetten. Heb ik gedaan en na 3 dagen de stekker weer in het stopcontact.
      en warempel het lampje brandde weer en de TV functioneert weer normaal.
      Bedankt tipgever.!

      Hans en Ina Geantwoord op 23-5-2015 om 16:31

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden
    • Na het geheel spanningsloos zetten is een Tv tegenwoordig vaak niet meer direct in te schakelen. Met steeds weer de stekker uit de contactdoos te nemen, maak je het alleen maar erger. Maar dat mag eigenlijk maar even duren.

      Ik deed vooral voorheen, toen de Plasma Tv er nog was, elders veel ondersteuning voor deze toestellen en heb het er al eerder met Panasonic over gehad het vreemd te vinden dat men werd en word geadviseerd, de Tv dagenlang zonder spanning te zetten als er even een spanningsuitval is geweest.

      Dat was bij de eerdere modellen nooit het geval en wijst naar mijn idee simpwelweg op een defect of tekortkoming in de nieuwe modellen. Het is niet de bedoeling bij de nieuwere modellen de spanning steeds van de Tv te halen met b.v. een geschakelde contactdoos of stand-by killer, maar het is natuurlijk absurd dat je een Tv een dag of 3-4 niet meer kan gebruiken als deze wel even zonder spannning heeft gestaan.

      Ik heb hier nog wat oudere modellen, die dat euvel ook niet kennen. Die werken meteen weer als de spanning eraf is geweest.

      Natuurlijk is het fijn als je bent geholpen met de tips, maar het is een 'oplossing' die er bij mij niet ingaat. Ik zou dan ook meteen terug gaan met zo'n toestel. Het is ook niet voor niets dat er juist bij de nieuwere modellen zoveel uitval is, met b.v. de voeding.

      Maar ook als de Tv spontaan niet meer wil inschakelen, mag het niet nodig zijn zo lang te wachten voordat deze weer gaat werken. Veel mensen zullen dan al denken dat de Tv defect is. Kijk maar eens op marktplaats, hoe vaak er Tv's worden aangeboden die niet meer inschakelen of waarbij de led een keer of 7 knippert en dan stopt.

      Ik ben een Plasma fan, maar dit is niet zoals het hoort.

      Mvg. Willem. Geantwoord op 26-9-2015 om 02:53

      Waardeer dit antwoord (7) Misbruik melden
    • Hallo.

      ook bij ons doet je tv niks meer.
      hij is nog maar 2 jaar en 6 maanden.
      we hebben het al eerder gehad. dat hij niks meer deed.
      idd drie dagen niet gebruikt [door omstandigheden] en daarna deed hij idd niet meer.
      zaterdag de stroomstoring gehad. nu doet hij weer niet.
      wel slecht vind ik van zo`n dure tv
      ik hoop dat hij over drie dagen weer doet.

      groetjes Geantwoord op 10-11-2015 om 20:38

      Waardeer dit antwoord (9) Misbruik melden
    • Mensen toch, je moet toch niet accepteren dat een Tv 3 dagen spanningsloos gezet moet worden om deze weer correct te laten werken? Wat als het weer eens voorkomt en dit dan niet meer werkt? Dan zit je aan kosten vast of kan je Tv te kliko in, terwijl men weet dat er wat mis is. Dat moet dan toch worden opgelost!

      Laat ze dan in ieder geval met een nette coulance regeling komen, want dit kan natuurlijk niet. Als consument heb je rechten hoor. Die rechten zijn niet altijd eenvoudig te krijgen, maar als men het dan maar laat zitten, hebben we straks helemaal niets meer te vertellen en die kant moet het natuurlijk niet op gaan.

      Laat je dus niet met een kluitje in het riet sturen!

      Mvg. Willem. Geantwoord op 16-3-2016 om 19:58

      Waardeer dit antwoord (3) Misbruik melden
    • Bovenstaande antwoorden kloppen allemaal ,maar als ik deze uitleg in de winkel hadden gemeld had ik deze TV nooit gekocht , slecht voor gelicht door winkel.
      gr Guus Geantwoord op 21-2-2018 om 10:51

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Dag Guus,

      het is natuurlijk ook absurd als je deze stappen moet uitvoeren. Ik deed destijds erg veel voor Panasonic daar ik zeer enthousiast ben over de weergave van Plasma (nog) maar dit soort dingen heb ik destijds wel gemeld (onderwerp is al oud) maar daar ging men nooit echt op in. Toen de Plasma uit het beeld verdween is ook mijn ondersteuning voor hen een beetje gestopt, maar desondanks staat hier nog steeds een Plasma, evenals bij mijn beide dochters en ik heb nog nooit deze stappen hoeven nemen. En ook zij hebben nooit problemen, dus als dit zich voordoet is er absoluut iets mis.

      Mvg. Willem
      Ondersteuning Humax Geantwoord op 21-2-2018 om 19:45

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Wij hebben zelfde probleem stekker er uit of stroom er af idd geen tv meer ..
      Paar dagen de stekker er uit en hij doet het weer..
      We hebben nu een anders tv was zat..
      Nadat mijn. Zoon de stekker er uit had gehaald..
      Jammer de oplossing is er nog niet???? Geantwoord op 5-3-2019 om 23:21

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • Nee, er is geen echte oplossing. Ik vind het ook een beetje wonderlijk dat de 'oplossingen' zoals deze zijn genoemd vaak zijn gewaardeerd. Natuurlijk, de Tv werkt dan weer, maar ik schreef destijds al dat dit geen oplossing is, en dat het te gek is voor woorden dat je zo moet handelen. Stel dat je 3 dagen moet wachten als je auto niet start en iedereen blij is, dat dat werkt... Ik begrijp er niets van, maar goed, ik heb me vaak genoeg geuit, ook naar Panasonic toe en zij kwamen en komen niet met een echt goede oplossing.

      En dat zal nu helemaal niet meer gaan gebeuren, want de Plasma is er alweer even uit en vaak zijn er nog amper onderdelen te verkrijgen. En men zal zich om voornoemde reden ook niet meer zo druk maken om de Plasma schermen welke nog aanwezig zijn of rouleren...

      Mvg. Willem
      Ondersteuning Humax?Quantis electronics. Geantwoord op 6-3-2019 om 17:37

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden
    • door dat stroom uitviel doet mijn samsung plasma tv niet meer ,als ik het wist dat zo iest zou gebeuren zou ik echt niet gekocht ,26 -3-2019 Geantwoord op 26-3-2019 om 21:12

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Vandaag is mijn tv plots gestopt toen ik aan het kijken was en krijg die niet meer op !
      Ik hoorde iets en plots beeld weg en zwart .
      Rood lampje flikkerd snel achter elkaar
      Helemaal uitzetten en terug aan heeft geen zin en weet echt niet wat ik moet doen Geantwoord op 15-7-2019 om 00:40

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Als het ledje een aantal keren knippert en dan uitgaat is de voeding vaak defect. Anders dus van de spanning halen voor een aantal dagen en nogmaals proberen.

      Willem
      Geantwoord op 17-7-2019 om 20:07

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info