• Vanmorgen is we er een monteur langsgekomen om een alles in 1 pakket van KPN te installeren. Dit is hem om technische redenen niet gelukt en m'n bestelling is geannuleerd. Heb nu dus gewoon weer digitenne. Het volgende loop ik nu tegenaan nl;

  Mijn tv ging altijd automatisch op av1, maar dit moet ik nu telkens handmatig doen als ik de tv aanzetten. Bij het aanzetten gaat het nl automatisch op hdmi1 met als gevolg dat ik geen beeld heb, omdat dat bij interactieve tv hoort en niet bij digitenne.

  Hoe kan ik ervoor zorgen dat de tv weer automatisch naar av1 gaat?

  Hopende op reactie.

  BVD!

  Groetjes Maya

  Gesteld op 8-8-2013 om 18:41 in forum Panasonic TX-32LX70F Misbruik melden
  • Probeer eens om op de TV de volume down knop in te drukken en dan ook 3x op de AV toets drukken van de afstandsbediening. Dan kom je als het goed is in de hotel mode. Hier kun je kiezen dat AV1 de opstart is. Geantwoord op 2-5-2014 om 04:27

   Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info