• als ik wordt gebeld kunnen ze me niet horen, ik hoor de andere kant wel, ook zie ik dat de mute toets waarmee je de microfoon uitschakelt tijdens een gesprek aan is en ook aan blijft
    hp

    Gesteld op 11-10-2012 om 21:38 in forum Panasonic KX-TG6521 Misbruik melden
    • Panasonic Nederland een mail gestuurd met de vraagstelling, waarop dit hun antwoord is;

      Het spijt ons dat uw Panasonic telefoon niet naar behoren functioneert en dat deze daardoor wellicht ter reparatie moet worden aangeboden.

      Het is echter niet mogelijk via e-mail uitsluitsel te geven omtrent de oorzaak. Indien de telefoonlijn in orde is (controle via ander telefoontoestel, of de genoemde telefoon aansluiten bij familie of buren) en/of het resetten van de telefoon volgens de onderstaande procedure geen oplossing biedt, adviseren wij u om contact op te nemen met uw dealer. Uw omschreven klacht zou dan kunnen duiden op een technisch mankement.

      Mocht uw DECT telefoon nog binnen garantie zijn (standaard twee jaar garantie vanaf de datum van aankoop) dan dient u contact op te nemen met uw dealer. Uw dealer kan ervoor zorgen dat het defecte toestel omgeruild wordt (BER regeling).


      Indien u de DECT telefoon wilt laten repareren buiten garantieperiode, willen wij u erop wijzen dat de totale kosten (verzend, reparatie- en onderzoekskosten) in de meeste gevallen de nieuwprijs benaderen of zelfs overtreffen. De aanschaf van een nieuw toestel of een losse (nieuwe) handset is vaak goedkoper. Let hierbij wel op dat de huidige nieuwe losse handsets uitsluitend aangemeld kunnen worden op een ouder DECT toestel indien deze volledig GAP compatible is. DECT toestellen met modelnummer KX-TG25.. en hoger zijn volledig GAP compatible.

      De resetprocedure kunt u als volgt uitvoeren:
      1. Haal de stekker van uw modem (indien aanwezig) gedurende 1 minuut uit het stopcontact.
      2. Zet de handset(s) uit d.m.v. de gesprekverbreek-toest (waar normaal een gesprek mee beëindigd wordt) en houd deze 15 seconden ingedrukt.
      3. Haal de stekker uit het stopcontact, NIET de telefoonlijn.
      4. Na 15 minuten de stekker weer in het stopcontact steken en de handset(s) weer aanzetten, zoals ze zijn uitgezet.

      * De restprocedure volgen heeft bij mij het probleem verholpen en nu hopelijk ook bij een volgende lezer van dit stukje tekst. Geantwoord op 24-5-2016 om 11:38

      Waardeer dit antwoord (10) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info