• De tijdsaanduiding in het display blijft 0.00 knipperen.
    Hoe kan ik dit oplossen?

    Gesteld op 18-10-2017 om 21:44 in forum Panasonic DMR-ES35V Misbruik melden
    • Is de recorder aangesloten op de kabel en ontvangt deze een analoog signaal? Zo ja, dan zou de tijd, mits in het menu voor 'auto' is gekozen, altijd correct moete worden weergegeven, zelf bij de overgang van zomer naar wintertijd en andersom. maar er is wel wat veranderd in het meezenden van signalen vanaf de provider. Zo zal de Guide ook niet meer werken.

      Maar je kan ook zelf de tijd handmatig instellen. Ook dat doe je via het menu.

      Mvg Willem Geantwoord op 18-10-2017 om 22:17

      Waardeer dit antwoord (6) Misbruik melden
    • Ik zag je reactie als nieuw3e vraag en heb uitgelegd hoe je de tijd aan het werk krijgt. Kun je me vertellen wat daar niet aan klopt in jou ogen? Ik moet het vaak doen met oneliners die vaak ook nog eens erg onduidelijk zijn, maar antwoord doorgaans wel gewoon. Vraag ik om wat meer info krijg ik dat meestal niet. Nu wordt er gezegd dat je een ander antwoord krijgt, maar verder zie ik niets...

      Voor mij gaat de lol van het antwoorden er onderhand dus wel een beetje vanaf. Duidelijkheid kan
      dus echt veel doen.

      Maar er is ook een handleiding welke je/iedereen kan lezen en eigenlijk verwijs ik daar zelden naar en probeer op veel rubrieken een zo goed mogelijk antwoord te geven op vragen. Echter zie ik daar nog zelden een reactie op. Ik zou het dus fijn vinden als je het nogmaals leest en de handleiding er eventueel ook nog even op naslaat.

      Mvg. Willem Geantwoord op 26-10-2017 om 08:41

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info