• Voorheen hadden wij een oude Ziggo-Mediabox met scartaansluiting. Om opnames op de Harde schijf van deze DVD recorder te zetten, plaatste ik een Scart van de Mediabox naar de recorder, en een scart van de recorder naar de TV. Nu hebben we inmiddels de nieuwste Horizon box van Ziggo ontvangen, die geen scart ondersteunt.
    Is het nu nog wel mogelijk opnames over te zetten ? Heb nu een HDMI lopen van de Mediabox naar TV en een HDMI van recorder naar TV maar als ik met de recorder de kanalen afloop zie ik geen signaal. Iemand een idee welke stappen ik moet doen?

    Gesteld op 15-4-2018 om 09:21 in forum Panasonic DMR-EH76 Misbruik melden
    • Dag, de overstap naar de Horizon, nu mediabox XL brengt helaas met zich mee dat opnames niet meer zijn op te slaan op een ander medium, of dat via een DVD recorder te realiseren. Middels HDMI kan het nooit gaan werken, want buiten de beveiliging zijn beide HDMI aansluitingen ook uitgangen. Dat kan dus niet werken.

      Het enige wat je nog kan dien is er een standaard decoder bij de houden, b.v. een Humax, welke je voorts aansluit op de DVD recorder, zoals je dit eerder al hebt gedaan. Het instellen op RGB zorgt da wel voor de beste opnames. Dat moet dan uiteraard op de uitgang van de decoder worden gedaan, alsmede op de INGANG (AV2) van de DVD recorder.

      Maar kort samengevat gaat het dus via de Mediabox van Ziggo niet lukken. Is b.v. op de Community van Ziggo ene veelbesproken onderwerp.

      Mvg. Willem
      Ondersteuning Humax Geantwoord op 16-4-2018 om 22:43

      Waardeer dit antwoord (5) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info