• De DMR-EH59 kan sinds een paar dagen niet meer naar dvd kopiëren. CD Laser Lens Cleaner gekocht en een aantal keren laten draaien. Heeft niet geholpen. Is er een andere manier om dit euvel te verhelpen?

    Gesteld op 9-4-2019 om 21:56 in forum Panasonic DMR-EH67 Misbruik melden
    • Laserlensreinigers kun je best niet gebruiken. Maar wat doet de DVD recorder nog met origineel materiaal? Let wel op, want als het aan het loopwerk ligt, wat vaak gebeurt, dan is de kans aanwezig dat een schijfje niet meer uit de lade wil. Vaak zie je het afnemen van de laser het eerst terug bij opneembare schijfjes en later ook bij andere. En als het loopwerk defect is, is het einde oefening, want reparaties als deze voert men nog zelden uit, of is heel kostbaar.

      En heb je Ziggo als provider dan vervalt ook het analoge signaal of is dat al gebeurt en dan kun je beter omkijken naar andere manieren om op te gaan nemen.

      Overigens word de DVD recorder nieuwe niet meer geproduceerd.

      Willem
      Ondersteuning Humax Geantwoord op 10-4-2019 om 19:52

      Waardeer dit antwoord (2) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info