• Heeft iemand ooit geprobeerd om een videoband naar de harde schijf van de Panasonic Recorder in hoofdstukken op de Panasonic DMR-EH67 te branden en vervolgens het zo op een DVD te branden.
    Mij is dat nog niet echt gelukt, wel heb ik er hoofdstukken van gemaakt maar branden naar DVD lijkt niet te lukken.

    Gesteld op 2-10-2018 om 21:31 in forum Panasonic DMR-EH67 Misbruik melden
    • Branden naar DVD, als een item eerst op de harde schijf is gezet, kan lang niet altijd meer, daar je dan tegen een kopieerbeveiliging aanloopt. Een opname kan daarom het best meteen op een DVD worden gezet. Dat is evenzo als je de DVD recorder aansluit op een decoder.

      Het kan soms lukken, maar ik maak eigenlijk geen gebruik meer van de DVD recorder.

      Willem Geantwoord op 3-10-2018 om 21:25

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Nog steeds wel omdat ik nog steeds heel veel goede videobanden heb van zelfs de jaren 1980 en daaropvolgende.

      Nu heb ik een videoband meegekregen van mijn schoondochter van haar schoolprogramma, maar de band heeft eigenlijk te lang stilgestaan en de tape is dus al wel aan het verslechteren met dat soort van 'sneeuw' erop.
      Is daar nog wat aan te doen (denk eigenlijk van niet)?
      Kan het helpen om de band meerdere keren heen en weer te spoelen in de videorecorder? Geantwoord op 21-10-2018 om 12:13

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Soms helpt het inderdaad de band een paar keer heen en terug te spoelen, maar een Videoband heeft ook last van dataverlies. Dit gaat niet altijd even snel, want dit is ook mede afhankelijk van bepaalde factoren, zoals warmte, of juist kou, zonlicht etc. Maar als een band eenmaal dataverlies vertoond is dat niet meer op te heffen.

      Overigens hebben opneembaren CD's en DVD's hier ook last van. Soms al snel, soms pas na jaren. Bestanden welke middels een echte CD audio recorder op een CD-R Audio zijn gezet, gaan doorgaans het langst mee, zo'n 30-40 jaar.

      Mvg. Willem
      Ondersteuning Humax Geantwoord op 22-10-2018 om 15:49

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Je hebt vast een digitaal ding aangeschaft, een blueray toestand?
      Dat komt er bij mij niet in want ook dat geeft enorme electrosmogstoring en dus ook bij de buren.
      Dat is dan het goede van analoge apparaten want die 'zien' dat als het ware wanneer zo'n digitaal apparaat aan staat. Geantwoord op 6-11-2018 om 22:12

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • "Je hebt vast een digitaal ding aangeschaft, een blueray toestand?
      Dat komt er bij mij niet in want ook dat geeft enorme electrosmogstoring en dus ook bij de buren.
      Dat is dan het goede van analoge apparaten want die 'zien' dat als het ware wanneer zo'n digitaal apparaat aan staat".

      Dit is absolute nonsens. Tegenwoordig werkt bijna alles digitaal en daarnaast zijn er nog veel mensen die ook een apparaat in huis hebben dat analoog werkt. Dat hoeft helemaal geen probleem te zijn. Maar een apparaat dient wel op een correcte manier te zijn afgeschermd. Niet alleen om te voorkomen dat andere apparaten er hinder van ondervinden, maar nog meer om zelf goed te werken. Instraling van 4-5G kan een apparaat nl. nogal verstoren.

      Maar dat alles staat totaal los van wat hier is genoemd. Het opnemen van Videobanden op een DVD recorder word zeer vaak gedaan. Ook nu nog. Maar het moet inmiddels bekend zijn dat het doorgaans niet meer lukt de opnames eerst op de harde schijf van de DVD recorder te zetten en daarna op een DVD. Heeft alleen maar te maken met een kopieerbeveiliging. Daarom ook altijd mijn advies de opnames, die bv. vanaf een decoder worden gemaakt, meteen op DVD te zetten. En dan dien je al goede DVD's te gebruiken, want de DVD kent, net als andere schijfjes, dataverlies, dus ook dan kunnen opnames verloren gaan.

      mvg. Willem
      Ondersteuning Humax/Quantis electronics Geantwoord op 6-11-2018 om 23:27

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden
    • Ja dus toch geeft 4G en 5G dus ook straling aan de mensheid, daarom vielen er ook spreeuwen kerngezond dood op de grond en werden er ook koeien horendol van. Tijdens het testen van 5G!!!
      Hoe onnadenkend is de mens DOM dan weer hé! Geantwoord op 7-11-2018 om 08:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Dergelijke discussies gaan we hier niet voeren. Dit is nu niet aan de orde bij de vraag welke is gesteld, dus laten we het daarbij houden. Anders gaat het straks over iets geheel anders. Ik laat het voor nu staan, maar verder graag weer bij het onderwerp blijven.

      Mvg. Willem
      Geantwoord op 7-11-2018 om 16:33

      Waardeer dit antwoord (1) Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info