• Beste,
    Ik heb een probleem met de DMR-EH67.
    De lade denkt dat er nog een schijfje in zit dat geeft hij aan maar er zit niets in en als ik er een schijfje inplaats dan geeft hij aan No Read.
    Heeft iemand een idee wat ik hier aan kan doen.

    Gesteld op 31-12-2022 om 15:44 in forum Panasonic DMR-EH67 Misbruik melden
    • Hoi
      Heb weinig verstand van elektronica maar ik zal als leek proberen het elektronisch oog die de dvd leest
      schoonmaken met een beetje alcohol.
      Luit Geantwoord op 4-1-2023 om 18:14

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden
    • Als dat schoonmaken niet helpt, kunt u nog proberen het apparaat een reset te geven door het uit en na 10 seconden weer aan te zetten, als dat niet helpt dan ook 10 seconden lang de net-spanning eraf... normaal zorgt een batterij in de EH67 ervoor dat de instellingen dan behouden blijven; als hij met een schijfje erin aangeeft "No Read" kan het ook zijn dat de DVD-schijf niet leesbaar is, de fabrikanten hebben enorm zitten rotzooien met de spoorbreedte en de regio-codes waardoor de meeste DVD-schijven niet meer leesbaar zijn en nog vaker niet meer goed te finaliseren zijn....
      Echt niet meer te doen daarom ben ik 1,5 jaar geleden overgestapt naar HUMAX en opnames bewaren op Intenso PVR TV-ready portable USB HardDisks van 1 TB (931 GB in de praktijk, 1h HD-TV opname kost ca 4,2 GB bij NPO, kan max 38 min terug afspelen dus opnames van programma's in stukken, bij Belgie, ARD/ZDF en BBC is dat 4,0 GB en max 42 min resp 48 min), verkrijgbaar voor €55 elk bij opus.nl Geantwoord op 5-1-2023 om 01:52

      Waardeer dit antwoord Misbruik melden

Kent u iemand die het antwoord hierop weet? Deel een link naar deze vraag via email, Twitter of Facebook.

Uw antwoord

Spelregels
Stel ook een vraag Toon alle vragen Ga naar handleidingen


Misbruik melden

Gebruikershandleiding.com neemt misbruik van zijn services uitermate serieus. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Product:

Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd.

Spelregels forum

Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Belangrijk! Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel (of niet) mee geholpen bent! Wij vragen u dus ook te reageren op een antwoord.

Belangrijk! Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien.

Vul hier uw vraag voor het forum in

Info